Saucony

Shadow Original White Gold Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal binnenzool Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Saucony
Merk kleurnaam White Gold Navy
Merk product code SK167039
Patroon Effen
Serie Shadow
Stijl Trendy
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Shadow Original Lage Sneakers van Saucony zijn perfect voor kinderen die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze trendy sneakers zijn gemaakt van suède, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De binnenkant van de schoenen is gemaakt van zacht textiel, waardoor ze heerlijk comfortabel aanvoelen. De binnenzool is ook gemaakt van textiel, wat zorgt voor extra demping en ondersteuning tijdens het lopen.

De zool van de Shadow Original sneakers is gemaakt van rubber, wat zorgt voor een goede grip op verschillende ondergronden. Of het nu gaat om rennen, spelen of gewoon relaxen, deze sneakers bieden de juiste stabiliteit en flexibiliteit. De ronde neus geeft de schoenen een klassieke uitstraling, terwijl de vetersluiting zorgt voor een perfecte pasvorm.

Deze sneakers maken deel uit van de Shadow serie van Saucony, een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige kwaliteit en trendy ontwerpen. De kleurcombinatie van wit, goud en marineblauw geeft deze schoenen een opvallende uitstraling. Met de effen patroon zijn deze sneakers gemakkelijk te combineren met verschillende outfits.

De Shadow Original Lage Sneakers zijn niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam. Ze zijn gemaakt om lang mee te gaan, zodat kinderen er lang van kunnen genieten. Met de productcode SK167039 weet je zeker dat je een authentiek paar Saucony sneakers in handen hebt.

Als je op zoek bent naar comfortabele en trendy sneakers voor kinderen, dan zijn de Shadow Original Lage Sneakers van Saucony de perfecte keuze. Bestel ze vandaag nog en geef je kinderen de stijlvolle schoenen die ze verdienen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies