Scotch and Soda

Court Cup White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Synthetisch leer
Materiaal binnenkant Gerecycled textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Scotch and Soda
Merk kleurnaam White
Merk product code 26831033
Serie Court Cup
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Court Cup Lage Sneakers voor heren van Scotch and Soda zijn een must-have voor elke moderne man. Met een stijlvolle uitstraling en hoogwaardige materialen, zorgen deze sneakers ervoor dat je er altijd trendy uitziet.

Deze sneakers zijn gemaakt van synthetisch leer, wat zorgt voor een duurzame en comfortabele pasvorm. De binnenkant van de schoenen is gemaakt van gerecycled textiel, waardoor ze niet alleen goed zijn voor jou, maar ook voor het milieu.

De rubberen zool van de Court Cup sneakers biedt uitstekende grip en stabiliteit, waardoor je moeiteloos kunt bewegen op elke ondergrond. Of je nu een casual dagje uit hebt of een avondje uitgaat, deze sneakers zorgen ervoor dat je altijd in stijl blijft.

Met het merk Scotch and Soda weet je dat je kwaliteit en vakmanschap krijgt. De Court Cup sneakers in het wit zijn een tijdloze keuze die gemakkelijk te combineren is met elke outfit. De merkproductcode 26831033 zorgt ervoor dat je precies weet welk model je hebt.

Met vetersluiting en een ronde neusvorm bieden deze sneakers niet alleen comfort, maar ook een trendy uitstraling. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat winkelen of een avondje uitgaat, de Court Cup Lage Sneakers zijn de perfecte keuze voor elke gelegenheid.

Voeg een vleugje stijl toe aan je schoenencollectie met de Court Cup Lage Sneakers van Scotch and Soda. Bestel ze vandaag nog en ervaar het comfort en de trendy uitstraling die deze sneakers te bieden hebben.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies