Shoesme

Shoesme Flex Beige Black Dots

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Shoesme
Merk kleurnaam Beige Black Dots
Merk product code FL21W001-C
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Shoesme Flex veterboots zijn perfect voor baby's die hun eerste stapjes zetten. Deze schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Het leer zorgt voor een comfortabele pasvorm en biedt tegelijkertijd voldoende ondersteuning voor de voetjes van je kleintje.

De zool van de Shoesme Flex veterboots is gemaakt van rubber, wat zorgt voor een goede grip op verschillende ondergronden. Hierdoor kan je baby veilig en stabiel leren lopen. Het ronde neusontwerp van de schoenen zorgt voor extra ruimte en bewegingsvrijheid voor de teentjes.

Deze veterboots zijn van het merk Shoesme, een bekend en vertrouwd merk in de wereld van kinderschoenen. De kleur van deze schoenen is beige met zwarte stippen, wat zorgt voor een speelse en trendy uitstraling. De productcode van deze schoenen is FL21W001-C.

De Shoesme Flex veterboots hebben een vetersluiting, waardoor je de schoenen eenvoudig kunt aanpassen aan de voetjes van je baby. Dit zorgt voor een goede pasvorm en voorkomt dat de schoenen gemakkelijk uitgaan tijdens het spelen en bewegen.

Met de Shoesme Flex veterboots kan je baby stijlvol en comfortabel de wereld ontdekken. Deze schoenen zijn perfect voor dagelijks gebruik en passen goed bij verschillende outfits. Laat je kleintje stralen met deze trendy veterboots van Shoesme!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies