Shoesme

Shoesme Trainer White Leopard

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Shoesme
Merk kleurnaam White Leopard
Merk product code NR22S100
Type sluiting Klittenband, Veters
Vorm neus Ronde neus

De Shoesme Trainer is een must-have voor kinderen die dol zijn op stijlvolle en comfortabele schoenen. Deze Lage Sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Het gebruik van leer zorgt niet alleen voor een duurzame en kwalitatieve schoen, maar ook voor een ademend en comfortabel gevoel voor de voeten van je kind.

De zool van deze Shoesme Trainer is gemaakt van rubber, wat zorgt voor een goede grip en stabiliteit tijdens het rennen en spelen. Of het nu op het schoolplein is of tijdens een dagje uit, je kind zal zich zelfverzekerd en comfortabel voelen met deze schoenen aan hun voeten.

Het merk Shoesme staat bekend om zijn hoogwaardige en trendy schoenen voor kinderen. Met de White Leopard kleurnaam voegt deze Shoesme Trainer een speels en modieus element toe aan de outfit van je kind. De ronde neus geeft de schoen een klassieke uitstraling en zorgt voor voldoende ruimte voor de tenen.

Deze Shoesme Trainer is voorzien van zowel klittenband als vetersluiting, waardoor je kind de schoenen gemakkelijk kan aanpassen aan hun eigen voorkeur en comfort. Of ze nu de voorkeur geven aan het gemak van klittenband of de stevigheid van veters, deze schoenen bieden beide opties.

Met de productcode NR22S100 van Shoesme weet je dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. Deze Shoesme Trainer combineert stijl, comfort en functionaliteit op een unieke manier, waardoor het de perfecte keuze is voor jonge fashionista's en avontuurlijke kinderen.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies