Skechers

Arch Fit Charge Back Charcoal Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Mesh
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Skechers
Merk kleurnaam Charcoal Black
Merk product code 232042
Serie Arch Fit
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Arch Fit Charge Back is een stijlvolle lage sneaker voor heren die perfect is voor dagelijks gebruik. Met zijn trendy ontwerp en comfortabele pasvorm is deze schoen een must-have voor elke moderne man.

Deze sneaker is gemaakt van hoogwaardig mesh materiaal, waardoor hij ademend en lichtgewicht is. De binnenkant is bekleed met zacht textiel, wat zorgt voor extra comfort tijdens het dragen.

De rubberen zool van de Arch Fit Charge Back biedt uitstekende grip en duurzaamheid, waardoor je moeiteloos kunt wandelen en bewegen. Of je nu een lange wandeling maakt of gewoon een dagje op pad gaat, deze schoen zal je niet teleurstellen.

De Arch Fit Charge Back is ontworpen door het bekende merk Skechers, dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijl. De kleur van deze schoen is Charcoal Black, wat een moderne en veelzijdige uitstraling geeft.

Met de vetersluiting kun je de pasvorm van de schoen aanpassen aan jouw wensen. De ronde neus zorgt voor een klassieke en tijdloze uitstraling, waardoor deze sneaker perfect past bij elke casual outfit.

De Arch Fit Charge Back maakt deel uit van de Arch Fit serie, die speciaal is ontworpen om de voeten optimaal comfort en ondersteuning te bieden. Met deze schoen kun je de hele dag door genieten van een perfecte pasvorm en een trendy look.

Voeg de Arch Fit Charge Back toe aan je collectie en ervaar het comfort en de stijl die deze sneaker te bieden heeft. Bestel nu en geef je outfits een trendy upgrade!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies