Skechers

D'Lux Walker Olive

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Synthetisch materiaal
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Traagschuim
Merk Skechers
Merk kleurnaam Olive
Merk product code 232263
Serie D-Lux
Type hak Chunky
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De D Lux Walker is een stijlvolle toevoeging aan de Lage Sneakers categorie van onze fashion brand e-commerce retailer. Deze herenschoen is gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en comfort. De binnenkant van de schoen is bekleed met zacht textiel, waardoor je voeten de hele dag door verwend worden.

De zool van de D Lux Walker is gemaakt van traagschuim, wat zorgt voor een uitstekende demping en ondersteuning. Of je nu een lange wandeling maakt of de hele dag op je voeten staat, deze schoenen zorgen ervoor dat je voeten zich goed voelen.

De D Lux Walker is ontworpen door het bekende merk Skechers, dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De kleur van deze schoen is Olive, wat zorgt voor een trendy en eigentijdse uitstraling. Met de productcode 232263 kun je deze schoenen gemakkelijk terugvinden in onze webshop.

De D-Lux serie van Skechers staat bekend om zijn comfortabele pasvorm en modieuze ontwerpen. De D Lux Walker is geen uitzondering. Met zijn chunky hak en vetersluiting is deze schoen niet alleen trendy, maar ook praktisch en gemakkelijk aan te trekken.

De neus van de D Lux Walker heeft een ronde vorm, wat zorgt voor een klassieke en tijdloze uitstraling. Of je nu een casual outfit draagt of je wilt je stijl naar een hoger niveau tillen, deze schoenen passen perfect bij elke gelegenheid.

Met de D Lux Walker ben je verzekerd van comfort, stijl en kwaliteit. Bestel vandaag nog jouw paar en ervaar zelf het verschil dat deze schoenen maken!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies