Steve Madden

Manerva Sneaker Latte

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Synthetisch materiaal
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Steve Madden
Merk kleurnaam Latte
Merk product code SM11001849
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Manerva Sneaker is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Met zijn chunky hak en vetersluiting is deze sneaker perfect voor dagelijks gebruik en geeft het elke outfit een trendy uitstraling.

Gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal, biedt de Manerva Sneaker duurzaamheid en flexibiliteit. De binnenkant is bekleed met zacht textiel, waardoor je voeten de hele dag comfortabel blijven, zelfs tijdens lange wandelingen of drukke dagen.

De rubberen zool zorgt voor een goede grip en stabiliteit, waardoor je met vertrouwen kunt lopen op verschillende ondergronden. Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje uit met vrienden, de Manerva Sneaker is de perfecte keuze.

Steve Madden, een gerenommeerd merk in de modewereld, staat bekend om zijn kwaliteit en stijl. De Manerva Sneaker is geen uitzondering. Met de merkkleur "Latte" en de unieke productcode "SM11001849" voegt deze sneaker een vleugje elegantie toe aan je schoenencollectie.

De ronde neus van de Manerva Sneaker zorgt voor een comfortabele pasvorm en geeft je tenen voldoende ruimte om te bewegen. Of je nu een lange dag op kantoor hebt of een avondje gaat dansen, deze sneaker houdt je voeten gelukkig en modieus.

Voeg de Manerva Sneaker toe aan je winkelwagen en geniet van het comfort, de stijl en de kwaliteit die Steve Madden te bieden heeft. Bestel vandaag nog en maak een statement met deze trendy Lage Sneakers!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies