Steve Madden

Pitty Sneaker Bone

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Kunststof
Merk Steve Madden
Merk kleurnaam Bone
Merk product code SM11001024
Type hak Plateau
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Pitty Sneaker is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze lage sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een duurzame en luxe uitstraling. De binnenkant van de sneaker is bekleed met zacht textiel, waardoor je voeten de hele dag comfortabel blijven. De kunststof zool biedt goede grip en ondersteuning, zodat je moeiteloos kunt rondlopen.

De Pitty Sneaker is ontworpen door het gerenommeerde merk Steve Madden, dat bekend staat om zijn trendy en kwalitatieve schoenen. De kleur van deze sneaker is Bone, een neutrale tint die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. Met de productcode SM11001024 ben je verzekerd van een authentiek en origineel paar sneakers.

Wat deze sneaker echt bijzonder maakt, is de plateauhak. Dit geeft de schoen een trendy en stoere uitstraling, terwijl het ook zorgt voor extra comfort en ondersteuning. De vetersluiting zorgt ervoor dat je de sneaker perfect kunt aanpassen aan jouw voeten, zodat je altijd de juiste pasvorm hebt. De ronde neus geeft de sneaker een klassieke en tijdloze look.

Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje gaat stappen, de Pitty Sneaker is de perfecte keuze. Met zijn comfortabele pasvorm, trendy design en hoogwaardige materialen, zal deze sneaker zeker een favoriet worden in jouw schoenencollectie. Bestel nu en ervaar zelf het comfort en de stijl van de Pitty Sneaker!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies