Superga

2750 Cotu Pink Peach

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Canvas
Materiaal binnenkant Canvas
Materiaal zool Rubber
Merk Superga
Merk kleurnaam Pink Peach
Merk product code SUPS000010ANJ
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De 2750 Cotu Lage Sneakers voor dames zijn een must-have voor elke fashionista. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig canvas, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. De rubberen zool zorgt voor een comfortabele en stevige grip, zodat je de hele dag door kunt lopen zonder problemen. Het merk Superga staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze sneakers zijn daar geen uitzondering op. De kleur Pink Peach geeft een vrolijke en trendy uitstraling aan je outfit. Met de vetersluiting kun je de sneakers perfect aanpassen aan je voeten, terwijl de ronde neus zorgt voor een klassieke en tijdloze look.

Met de 2750 Cotu Lage Sneakers van Superga ben je altijd klaar om de wereld te veroveren. Of je nu een dagje gaat shoppen, een wandeling maakt in het park of een avondje uit gaat, deze sneakers zijn de perfecte keuze. De combinatie van het duurzame canvas materiaal en de rubberen zool zorgt voor een langdurige en comfortabele pasvorm. Bovendien voegt de kleur Pink Peach een speelse en vrouwelijke touch toe aan elke outfit. Met de vetersluiting kun je de sneakers eenvoudig aanpassen aan je eigen voorkeur en de ronde neus geeft een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt.

Met de 2750 Cotu Lage Sneakers van Superga ben je verzekerd van stijl en comfort. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig canvas, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant, waardoor ze duurzaam en ademend zijn. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en demping, waardoor je moeiteloos de hele dag kunt rondlopen. Het merk Superga staat bekend om zijn trendy en kwalitatieve schoenen, en deze sneakers zijn daar geen uitzondering op. De kleur Pink Peach voegt een vleugje vrouwelijkheid en frisheid toe aan elke outfit. Met de vetersluiting kun je de sneakers perfect aanpassen aan je voeten, terwijl de ronde neus zorgt voor een tijdloze en klassieke uitstraling.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies