Timberland

Bradstreet Chukka Leather Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant ReBOTL-materiaal
Materiaal zool Rubber
Merk Timberland
Merk kleurnaam Black
Merk product code TB0A146Q0011
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Bradstreet Chukka Leather is een must-have voor heren die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele hoge sneakers. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De binnenkant van de schoen is gemaakt van ReBOTL-materiaal, wat niet alleen zacht en comfortabel aanvoelt, maar ook bijdraagt aan een duurzame en milieuvriendelijke productie.

De zool van de Bradstreet Chukka Leather is gemaakt van rubber, wat zorgt voor een goede grip en stabiliteit. Of je nu een lange wandeling maakt of een dagje door de stad loopt, deze sneakers bieden de juiste ondersteuning en comfort. Het merk achter deze sneakers is Timberland, een bekend en betrouwbaar merk dat garant staat voor kwaliteit en vakmanschap.

De Bradstreet Chukka Leather is uitgevoerd in de kleur zwart, wat zorgt voor een tijdloze en veelzijdige uitstraling. Of je nu een casual of een meer formele outfit draagt, deze sneakers passen perfect bij elke stijl. De productcode van dit specifieke model is TB0A146Q0011, waardoor je altijd het juiste paar kunt vinden.

Deze sneakers hebben een vetersluiting, waardoor je ze gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw gewenste pasvorm. De ronde neus geeft de schoenen een klassieke uitstraling en zorgt voor voldoende ruimte voor je tenen. Met de Bradstreet Chukka Leather ben je verzekerd van comfort, stijl en kwaliteit.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies