Timberland

Maple Grove Leather Chukka Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant ReBOTL-materiaal
Materiaal zool Rubber
Merk Timberland
Merk kleurnaam Black
Merk product code TB0A5PSG0151
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Maple Grove Leather Chukka is een stijlvolle toevoeging aan de Lage Sneakers collectie voor heren. Gemaakt van hoogwaardig suède, biedt deze schoen zowel comfort als duurzaamheid. De binnenkant is gevoerd met ReBOTL-materiaal, wat zorgt voor een ademende en milieuvriendelijke ervaring. De rubberen zool biedt uitstekende grip en tractie, waardoor deze schoen perfect is voor dagelijks gebruik. Het merk Timberland staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze Maple Grove Leather Chukka is daar geen uitzondering op. Met zijn ronde neus en vetersluiting heeft deze schoen een tijdloos ontwerp dat moeiteloos kan worden gestyled voor elke gelegenheid.

Deze Maple Grove Leather Chukka is uitgevoerd in de kleur zwart, wat een klassieke en veelzijdige keuze is. Het merk kleurnaam "Black" geeft aan dat deze schoen een tijdloze uitstraling heeft die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. De merk product code TB0A5PSG0151 zorgt ervoor dat je precies weet welke schoen je hebt gekozen, en maakt het gemakkelijk om deze specifieke stijl te vinden.

Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een formele gelegenheid bijwoont, de Maple Grove Leather Chukka is de perfecte keuze. Met zijn vetersluiting kun je de pasvorm aanpassen aan je eigen voorkeur, terwijl de ronde neus zorgt voor een comfortabele en ruime pasvorm. Deze schoen is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch en veelzijdig. Voeg een vleugje klasse toe aan je schoenencollectie met de Maple Grove Leather Chukka van Timberland.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies