Tommy Hilfiger

Fashion Wedge Sneaker Woodridge

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Tommy Hilfiger
Merk kleurnaam Woodridge
Merk product code FW0FW06490
Type hak Chunky
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een trendy paar sneakers dat zowel comfortabel als stijlvol is? Dan is de Fashion Wedge Sneaker van Tommy Hilfiger echt iets voor jou! Deze sneakers behoren tot de categorie Lage Sneakers en zijn speciaal ontworpen voor dames.

De Fashion Wedge Sneaker is gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor ze niet alleen duurzaam zijn, maar ook een luxe uitstraling hebben. De binnenkant van de sneakers is bekleed met zacht textiel, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm, zelfs tijdens lange dagen.

Met een chunky hak en een ronde neus hebben deze sneakers een eigentijdse uitstraling die perfect past bij de huidige modetrends. De rubberen zool biedt niet alleen grip en stabiliteit, maar zorgt ook voor een goede demping, waardoor je voeten de hele dag door comfortabel blijven.

De Fashion Wedge Sneaker heeft een vetersluiting, waardoor je de pasvorm naar wens kunt aanpassen. Of je nu een losse of strakkere pasvorm verkiest, deze sneakers bieden de flexibiliteit die je nodig hebt. Bovendien is dit model voorzien van het bekende Tommy Hilfiger logo, wat een vleugje stijl toevoegt aan je outfit.

Met de Woodridge kleurnaam en productcode FW0FW06490 is het gemakkelijk om deze sneakers te vinden en toe te voegen aan je collectie. Of je ze nu draagt tijdens een casual dagje uit of combineert met een trendy outfit, de Fashion Wedge Sneaker van Tommy Hilfiger is een must-have voor elke modebewuste vrouw!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies