Tommy Hilfiger

Tommy Jeans Retro Basket Flatf White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Gerecycled Polyester
Materiaal zool Thermoplastisch Rubber
Merk Tommy Hilfiger
Merk kleurnaam White
Merk product code EN0EN02086
Serie Tommy Jeans
Type hak Plateau
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een paar trendy sneakers die perfect passen bij jouw stijl? Dan zijn de Tommy Jeans Retro Basket Flatf Lage Sneakers echt iets voor jou! Deze sneakers zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor ze niet alleen stijlvol zijn, maar ook duurzaam en comfortabel.

De binnenkant van deze sneakers is gemaakt van gerecycled polyester, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook zorgt voor een zachte en comfortabele pasvorm. De thermoplastisch rubberen zool biedt uitstekende grip en stabiliteit, zodat je met vertrouwen kunt rondlopen, waar je ook naartoe gaat.

De Tommy Hilfiger merknaam staat garant voor kwaliteit en stijl, en deze sneakers zijn daar geen uitzondering op. Met de kleur "White" en de productcode "EN0EN02086" passen ze perfect bij elke outfit en geven ze een frisse en trendy uitstraling.

De Tommy Jeans serie is bekend om zijn retro en trendy ontwerpen, en deze sneakers zijn daar een perfect voorbeeld van. Met een plateauhak en vetersluiting bieden ze niet alleen comfort, maar ook een unieke en modieuze uitstraling.

De ronde neus van deze sneakers zorgt voor een klassieke en tijdloze look, die nooit uit de mode raakt. Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje uit gaat, deze sneakers zijn de perfecte keuze om je outfit compleet te maken.

Wacht niet langer en voeg deze Tommy Jeans Retro Basket Flatf Lage Sneakers toe aan je collectie! Bestel ze vandaag nog en geniet van stijl, comfort en kwaliteit in één paar sneakers.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies