Vans

In Old Skool Crib Glitter Two Tone

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Textiel
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Vans
Merk kleurnaam Two Tone
Merk product code VN0A3U8K0FU1
Serie Old Skool
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De In Old Skool Crib Glitter is een schattige toevoeging aan de collectie Lage Sneakers voor baby's. Met zijn glinsterende textielmateriaal en comfortabele pasvorm, is deze schoen perfect voor de allerkleinsten. Het textielmateriaal aan de binnenkant zorgt voor een zachte en ademende ervaring, terwijl de rubberen zool zorgt voor grip en stabiliteit. Deze schoenen zijn van het bekende merk Vans, bekend om hun kwaliteit en stijl. De Two Tone kleurnaam voegt een speels tintje toe aan het ontwerp, terwijl de Old Skool serie garant staat voor tijdloze stijl. Met vetersluiting en een ronde neusvorm, zijn deze schoenen zowel praktisch als trendy.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een babyshower of gewoon je kleintje wilt verwennen, de In Old Skool Crib Glitter is een geweldige keuze. Met zijn duurzame materialen en hoogwaardige afwerking, kunnen deze schoenen tegen een stootje. De comfortabele pasvorm zorgt ervoor dat je baby zich vrij kan bewegen en de wereld kan ontdekken. Bovendien voegt het glinsterende textielmateriaal een vleugje glamour toe aan elke outfit. Of het nu voor dagelijks gebruik is of voor speciale gelegenheden, deze schoenen zullen zeker de aandacht trekken.

Met de In Old Skool Crib Glitter van Vans geef je je baby een trendy en modieuze uitstraling. Het merk Vans staat bekend om zijn iconische ontwerpen en deze schoenen zijn daar geen uitzondering op. Met de unieke Two Tone kleurnaam en de Old Skool serie, zal je kleintje er altijd stijlvol uitzien. De vetersluiting zorgt voor een goede pasvorm en de ronde neusvorm geeft de schoenen een klassieke uitstraling. Of je nu een outfit wilt opfleuren of gewoon een statement wilt maken, deze schoenen zijn de perfecte keuze.

Met de In Old Skool Crib Glitter van Vans krijgt je baby de beste kwaliteit en stijl. Het textielmateriaal aan de binnenkant zorgt voor een zachte en comfortabele ervaring, terwijl de rubberen zool zorgt voor grip en stabiliteit. Deze schoenen zijn ontworpen met oog voor detail en zijn perfect voor de allerkleinsten. Of je nu een dagje uit gaat of gewoon thuis wilt relaxen, deze schoenen bieden het beste van beide werelden. Met de In Old Skool Crib Glitter zal je baby er altijd trendy en schattig uitzien.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies