Vans

Old Skool Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal binnenzool Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Vans
Merk kleurnaam Navy
Merk product code VN000D3HNVY
Serie Old Skool
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een paar coole sneakers die perfect passen bij je casual stijl? Dan zijn de Old Skool Lage Sneakers van Vans een absolute must-have voor volwassenen zoals jij. Met hun suède bovenwerk stralen deze sneakers een trendy en toch tijdloze uitstraling uit.

De binnenkant van deze sneakers is gemaakt van comfortabel textiel, waardoor je voeten de hele dag door kunnen ademen. De binnenzool is ook gemaakt van textiel en biedt extra demping en ondersteuning voor langdurig comfort.

De rubberen zool van de Old Skool sneakers zorgt voor een goede grip op verschillende ondergronden, waardoor je met vertrouwen kunt lopen. Het ronde neusontwerp geeft deze sneakers een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt.

Vans, een bekend en geliefd merk in de modewereld, heeft deze sneakers ontworpen en ze hebben de kleurnaam Navy gekozen om een vleugje stijl toe te voegen. Met de productcode VN000D3HNVY weet je zeker dat je de authentieke Old Skool sneakers van Vans in handen hebt.

Deze sneakers sluiten met veters, waardoor je ze gemakkelijk kunt aanpassen aan je eigen pasvorm. Of je nu een dagje gaat winkelen of een avondje uit gaat, de Old Skool Lage Sneakers van Vans zijn de perfecte keuze voor een moeiteloos coole look.

Wacht niet langer en voeg deze iconische sneakers toe aan je collectie. Bestel vandaag nog je eigen paar Old Skool sneakers en maak een statement met je stijl!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies