Vans

Td Slip-On V Spongebob Imaginaaation

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Canvas
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Vans
Merk kleurnaam Imaginaaation
Merk product code VN000UBSZAW1
Serie Slip-on
Type sluiting Elastiek, Klittenband
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar schattige en comfortabele schoenen voor je kleintje? Dan zijn de Td Slip-On V Spongebob Lage Sneakers van Vans perfect voor jouw baby! Deze sneakers zijn gemaakt van duurzaam canvas materiaal, waardoor ze lang meegaan en bestand zijn tegen dagelijkse avonturen. De binnenkant is bekleed met zacht textiel, waardoor de voetjes van je baby de hele dag comfortabel blijven. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en stabiliteit tijdens het leren lopen.

Met het elastische en klittenband sluitingssysteem zijn deze schoenen gemakkelijk aan en uit te trekken. Geen gedoe meer met veters strikken! De ronde neus geeft de schoenen een speelse uitstraling en biedt voldoende ruimte voor de kleine teentjes van je baby. Deze Td Slip-On V Spongebob sneakers behoren tot de Slip-on serie van Vans, wat betekent dat ze trendy en stijlvol zijn.

Deze specifieke schoenen zijn onderdeel van de Imaginaaation collectie van Vans. Het merk Vans staat bekend om zijn kwaliteit en trendy ontwerpen, en deze schoenen zijn daar geen uitzondering op. Met de unieke kleurnaam en productcode (VN000UBSZAW1) van het merk, kun je er zeker van zijn dat je een authentiek paar Vans schoenen in handen hebt.

Geef je baby de beste start met de Td Slip-On V Spongebob Lage Sneakers van Vans. Bestel ze vandaag nog en laat je kleintje stralen in stijl!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies