Vans

UA Authentic Platform 2.0 Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Canvas
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal binnenzool Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Vans
Merk kleurnaam Black
Merk product code VN0A3AV8BLK1
Serie Authentic
Type hak Plateau
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De UA Authentic Platform 2.0 is een fantastische toevoeging aan onze collectie Lage Sneakers voor dames. Met zijn trendy ontwerp en comfortabele pasvorm is deze sneaker een absolute must-have voor elke fashionista.

Gemaakt van hoogwaardig canvas materiaal, biedt deze sneaker zowel stijl als duurzaamheid. De binnenkant is bekleed met zacht textiel, waardoor je voeten de hele dag door verwend worden met ultiem comfort.

De binnenzool is ook gemaakt van textiel en zorgt voor een extra laagje demping, waardoor elke stap moeiteloos aanvoelt. De rubberen zool biedt uitstekende grip en stabiliteit, zodat je met vertrouwen kunt rondlopen, waar je ook bent.

De UA Authentic Platform 2.0 is een creatie van het gerenommeerde merk Vans, dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De zwarte kleur voegt een vleugje elegantie toe aan elke outfit, terwijl de merkproductcode VN0A3AV8BLK1 ervoor zorgt dat je de echte deal in handen hebt.

Deze sneaker behoort tot de Authentic serie, die bekend staat om zijn tijdloze en veelzijdige ontwerpen. Met een plateauhak en vetersluiting is deze schoen zowel trendy als praktisch. De ronde neus geeft een speelse touch aan het geheel.

Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje uit met vrienden, de UA Authentic Platform 2.0 is de perfecte keuze. Voeg deze sneaker toe aan je collectie en geniet van comfort, stijl en zelfvertrouwen, elke keer dat je hem draagt.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies