Vans

UA Sk8-Hi Cow Multi Color

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Vans
Merk kleurnaam Multi Color
Merk product code VN0A7Q5NMUL1
Serie SK8-Hi
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een paar trendy hoge sneakers die perfect passen bij jouw stijl? Dan is de UA Sk8-Hi Cow van Vans een absolute must-have voor dames! Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig suède materiaal, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De binnenkant is bekleed met zacht textiel, waardoor je de hele dag comfortabel kunt rondlopen. De rubberen zool biedt uitstekende grip en stabiliteit, zodat je zelfverzekerd elke stap kunt zetten.

De UA Sk8-Hi Cow behoort tot de categorie "Hoge Sneakers" en is onderdeel van de populaire SK8-Hi serie van Vans. Deze sneakers hebben een ronde neus en sluiten met veters, waardoor je ze gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw perfecte pasvorm. Het merk Vans staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en met de Multi Color kleurnaam van deze schoenen voeg je een speelse en veelzijdige touch toe aan je outfit.

Met de unieke productcode VN0A7Q5NMUL1 weet je zeker dat je de originele UA Sk8-Hi Cow van Vans in handen hebt. Deze sneakers zijn ontworpen voor dames die op zoek zijn naar comfort, stijl en kwaliteit. Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje gaat dansen, deze sneakers zullen je outfit compleet maken en je laten stralen.

Wacht niet langer en voeg de UA Sk8-Hi Cow van Vans toe aan je collectie! Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van fashion en comfort.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies