VEJA

Smalll V-10 Mid B-Mesh White Brittany

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Mesh
Materiaal binnenkant Gerecycled polyester
Materiaal zool Rubber
Merk Veja
Merk kleurnaam White Brittany
Merk product code DV1703231C
Serie V-10
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar trendy sneakers voor kinderen? Dan is de Smalll V-10 Mid B-Mesh van Veja de perfecte keuze voor jou. Deze hoge sneakers zijn gemaakt van duurzaam mesh materiaal, wat zorgt voor een ademende en comfortabele pasvorm. De binnenkant van de schoen is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor je niet alleen stijlvol, maar ook milieubewust bent.

De rubberen zool van de Smalll V-10 Mid B-Mesh biedt uitstekende grip en stabiliteit, zodat je kinderen veilig en vol vertrouwen kunnen rondrennen en spelen. Het klittenband sluitingssysteem maakt het gemakkelijk om de schoenen aan en uit te trekken, ideaal voor drukke ochtenden of spontane avonturen.

Deze sneakers behoren tot de V-10 serie van Veja, een merk dat bekend staat om zijn stijlvolle en duurzame schoenen. De Smalll V-10 Mid B-Mesh is verkrijgbaar in de kleur White Brittany, wat een frisse en veelzijdige keuze is voor elke outfit. Met de merkproductcode DV1703231C weet je zeker dat je een authentiek paar sneakers van Veja in handen hebt.

De Smalll V-10 Mid B-Mesh heeft een ronde neusvorm, waardoor de schoenen er zowel trendy als klassiek uitzien. Deze sneakers zijn perfect voor kinderen die graag in stijl willen rondlopen, zonder concessies te doen aan comfort en kwaliteit.

Maak een fashion statement met de Smalll V-10 Mid B-Mesh sneakers van Veja. Bestel ze vandaag nog en geef je kinderen de perfecte combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies