WODEN

Nellie Soft Blanc de Blanc

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Textiel
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Woden
Merk kleurnaam Blanc de Blanc
Merk product code WL720
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle lage sneakers? Dan is de Nellie Soft van Woden de perfecte keuze voor jou. Deze sneakers zijn speciaal ontworpen voor dames en bieden een ongeëvenaard draagcomfort.

De Nellie Soft is gemaakt van hoogwaardig textiel, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Dit zorgt voor een ademende en zachte pasvorm, waardoor je de hele dag door kunt blijven lopen zonder vermoeide voeten te krijgen.

De rubberen zool van deze sneakers biedt uitstekende grip en stabiliteit, zodat je zelfverzekerd elke stap kunt zetten. Of je nu een wandeling maakt in het park of een dagje gaat shoppen, met de Nellie Soft ben je altijd verzekerd van comfort en stijl.

De Nellie Soft is afkomstig van het gerenommeerde merk Woden, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De sneakers zijn uitgevoerd in de kleur "Blanc de Blanc", wat een frisse en moderne uitstraling geeft. De productcode van deze sneakers is WL720.

Met een vetersluiting en een ronde neus heeft de Nellie Soft een tijdloos en veelzijdig ontwerp. Deze sneakers passen perfect bij elke casual outfit en kunnen zowel gedragen worden tijdens een dagje uit als bij een avondje uit met vrienden.

Ontdek nu de Nellie Soft van Woden en ervaar het ultieme comfort en de trendy stijl die deze sneakers te bieden hebben. Bestel ze vandaag nog en maak een fashion statement waar je trots op kunt zijn!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies