Filters

36 van 95 producten

36 van 95 producten

Pagina

Met respect voor de wereld en volledige aandacht voor elk onderdeel van het intensieve proces van het ontwikkelen van schoenen, brengt Woden een échte scandinavische sneaker. In het ontwerp wordt het 'Danish design' tot kunst verheven. De materialen worden gekenmerkt door bewustzijn van de herkomst en inbreuk op het milieu.


Duurzaamheid van Woden

Woden gebruikt organische materialen, zoals kurk en volnerf leer in plaats van synthetische materialen. Woden gebruikt speciaal gelooid visleer, een afvalproduct, om de Scandinavische handtekening te benadrukken en milieubelastend materiaal te vervangen. Ook maakt Woden voor de onderdelen van rubber gebruik van 10% gerecycled rubber.


De collectie van Woden

De ontwerpers van Woden laten zich inspireren door de natuur. Door het gebruik van warme kleuren en hoogwaardige materialen met subtiele structuren. Elke schoen heeft een kurken (uitneembare) binnenzool. Ieder seizoen verrast Woden met de toevoeging van nieuwe modellen, materialen en kleuren.

Het Natural Soft concept is een nieuwe technologie die Woden heeft geïntroduceerd in de lente van 2019. Een resultaat van 2 jaar ontwikkeling met de focus het creëren van de ideale schoen voor het voortbewegen in de stedelijke omgeving. Het resultaat is de 'double density polyurethane' binnenzool. De buitenzijde heeft een extra hoge dichtheid met in het midden een ultra-zachte polyurethane. Deze plaats is zorgvuldig ontworpen en uitontwikkeld voor de beste demping, stabiliteit aan de zijkant van de voet en schokabsorptie.


Aanbod van Woden bij The Little Green Bag

De minimalistische ontwerpen van de schoenen van Woden hebben een heerlijke pasvorm. Het merk biedt daarnaast schoenen voor elke seizoen. Als je op zoek bent naar schoenen voor het voorjaar, kijk dan eens specifiek naar de bekende ‘Line’ van Woden. Deze sandalen hebben een ontzettend gaaf ontwerp met een plateauzool. Deze sandalen zitten erg comfortabel en zijn daarmee perfect voor de zomer. De tussenzool is gemaakt van PU met dubbele dichtheid, wat zorgt voor een lekker zacht voetbed. De buitenkant is gemaakt van natuurrubber met ten minste 10% gerecycled rubber

Ben jij niet zo van de sandalen en houd jij meer van normale sneakers? Neem dan eens een kijkje in het gehele assortiment van het merk. Hier zijn genoeg mooie designs te vinden. Voor ieder is wat wils! De ‘Ydon Croco Shiny’ bijvoorbeeld zijn perfect voor de persoon die houdt van krokodillenprint op leer en die houdt van trendy en lekker opvallend. Deze schoenen bestaan voor 50% uit gerecyclede PET-flessen. Dit maakt de schoenen niet alleen super trendy, maar ook milieubewust. Ben jij meer van de rustige, neutrale schoenen, dan is de ‘Pernille Leather’ hoogstwaarschijnlijk iets voor jou. Deze zijn gemaakt van kalfssuède, wat ervoor zorgt dat de schoenen ademen. Het design van de schoen is een stuk neutraler dan de andere sneakers en zijn daarom supermakkelijk om te combineren met welke outfit dan ook. Deze schoenen zijn ook gemaakt van 10% gerecycled rubber.

Kortom, er zijn genoeg items die passen bij jouw stijl en elke schoen heeft een uniek ontwerp waarmee jij stijlvol en trendy voor de dag komt.


Bestel jouw Woden sneakers online

Heb je nog geen idee welke schoenen Woden allemaal biedt? Geen probleem. Kijk dan nu eens op deze pagina en ontdek hier jouw favorieten! Heb jij al wel een gaaf item op het oog van Woden en kan je niet wachten om deze te dragen? Bestel deze dan online in onze webshop. Je wilt natuurlijk niet dat het item uitverkocht is. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt. Als je je item voor 23:00 uur bestelt, dan heb je hem zelfs morgen al in huis! Alles om jou zo snel mogelijk te laten genieten van jouw nieuwe mode-item!

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies