WODEN

Nora III Leather Whisper White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Polyester
Materiaal binnenzool Kurk
Materiaal zool Rubber
Merk Woden
Merk kleurnaam Whisper White
Merk product code WL166
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Nora III Leather Lage Sneakers voor dames zijn een must-have voor elke fashionista. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig suède, wat zorgt voor een luxe uitstraling en een comfortabele pasvorm. De binnenkant van de sneakers is gevoerd met polyester, waardoor ze zacht aanvoelen en je voeten warm houden tijdens koudere dagen. De binnenzool is gemaakt van kurk, wat zorgt voor extra demping en ondersteuning. De rubberen zool biedt optimale grip en duurzaamheid, zodat je deze sneakers met vertrouwen kunt dragen.

De Nora III Leather Lage Sneakers zijn ontworpen door het bekende merk Woden, dat bekend staat om zijn stijlvolle en trendy schoenen. De kleur van deze sneakers is Whisper White, een subtiele en veelzijdige kleur die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. De productcode van deze sneakers is WL166, waardoor je ze eenvoudig kunt vinden in onze webshop.

Deze sneakers hebben een vetersluiting, waardoor je ze naar wens kunt aanpassen voor een perfecte pasvorm. De ronde neus geeft deze sneakers een klassieke en tijdloze uitstraling, waardoor ze geschikt zijn voor elke gelegenheid. Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje uit met vrienden, de Nora III Leather Lage Sneakers zullen je outfit compleet maken.

Voeg een vleugje stijl toe aan je schoenencollectie met de Nora III Leather Lage Sneakers van Woden. Bestel ze vandaag nog en geniet van comfort, kwaliteit en een onmiskenbare fashion statement!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies