WODEN

Ydun Waterproof Storm

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Nylon
Materiaal binnenkant Gerecycled Polyester
Materiaal zool Rubber
Merk Woden
Merk kleurnaam Storm
Merk product code WL031
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle sneakers die je voeten droog houden, zelfs tijdens regenachtige dagen? Dan is de Ydun Waterproof Lage Sneakers voor dames de perfecte keuze voor jou. Deze sneakers zijn ontworpen om je voeten droog te houden, dankzij het waterdichte nylon materiaal.

De binnenkant van deze sneakers is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor ze niet alleen goed zijn voor jou, maar ook voor het milieu. Het zachte en ademende materiaal zorgt ervoor dat je voeten de hele dag fris en comfortabel blijven.

De rubberen zool van de Ydun Waterproof Lage Sneakers biedt uitstekende grip en stabiliteit, zodat je zelfverzekerd kunt lopen, zelfs op gladde ondergronden. Of je nu een wandeling maakt in het park of een dagje gaat shoppen, deze sneakers zorgen ervoor dat je altijd stevig op je voeten staat.

Deze sneakers zijn van het merk Woden, een bekend merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en trendy schoenen. De kleur van deze sneakers is Storm, wat een unieke en eigentijdse uitstraling geeft. De productcode van deze sneakers is WL031, zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en bestellen.

De Ydun Waterproof Lage Sneakers hebben een vetersluiting, waardoor je ze gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw gewenste pasvorm. De ronde neus geeft deze sneakers een klassieke en tijdloze uitstraling, waardoor ze perfect passen bij elke outfit.

Met de Ydun Waterproof Lage Sneakers ben je klaar om de wereld te veroveren, zonder je zorgen te maken over natte voeten. Bestel ze vandaag nog en geniet van comfort, stijl en functionaliteit in één paar sneakers!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies