Womsh

Vegan Futura Ice Gloomy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Vegan Kunstleer
Materiaal binnenkant Organisch Katoen
Materiaal zool Polyolefin schuim
Merk Womsh
Merk kleurnaam Ice Gloomy
Merk product code WSWS1-FU023-0002N10
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar stijlvolle en trendy sneakers die ook nog eens goed zijn voor het milieu? Dan is de Vegan Futura van Womsh echt iets voor jou! Deze lage sneakers zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn gemaakt van vegan kunstleer, waardoor er geen dierenleed aan te pas komt. Het materiaal aan de binnenkant is gemaakt van organisch katoen, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm. De zool is gemaakt van polyolefin schuim, waardoor je de hele dag door kunt lopen zonder vermoeide voeten te krijgen.

De Vegan Futura sneakers zijn niet alleen duurzaam, maar ook nog eens ontzettend trendy. Het merk Womsh staat bekend om zijn innovatieve en modieuze ontwerpen, en deze sneakers zijn daar geen uitzondering op. De kleur van deze sneakers is Ice Gloomy, wat zorgt voor een stoere en eigentijdse uitstraling. De product code van deze sneakers is WSWS1-FU023-0002N10, waardoor je altijd precies weet welk model je hebt.

Wat deze sneakers extra bijzonder maakt, is de chunky hak en de vetersluiting. De chunky hak geeft de sneakers een stoere en trendy look, terwijl de vetersluiting zorgt voor een perfecte pasvorm. Daarnaast hebben de sneakers een ronde neus, wat zorgt voor extra comfort tijdens het dragen.

Met de Vegan Futura sneakers van Womsh loop je niet alleen in stijl, maar draag je ook bij aan een betere wereld. Bestel ze vandaag nog en ervaar het comfort en de trendy uitstraling zelf!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies