Bergstein

Bergstein Winterboot Red

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Rubber
Materiaal binnenkant Katoen
Materiaal zool Rubber
Merk Bergstein
Merk kleurnaam Red
Type sluiting Trekkoord
Vorm neus Ronde neus

De Bergstein Winterboot is de perfecte keuze voor de allerkleinsten tijdens regenachtige dagen. Deze regenlaarzen zijn speciaal ontworpen voor baby's en bieden optimale bescherming en comfort. Gemaakt van hoogwaardig rubber, zijn deze laarzen duurzaam en waterdicht, waardoor de voetjes van je kleintje droog blijven, zelfs in de meest druilerige omstandigheden.

De binnenkant van de laarzen is gevoerd met zacht katoen, waardoor ze heerlijk zacht en warm aanvoelen. Dit zorgt ervoor dat je baby's voetjes comfortabel blijven, zelfs tijdens koude winterdagen. De rubberen zool biedt uitstekende grip en stabiliteit, zodat je kleintje veilig kan rondlopen, zelfs op gladde oppervlakken.

De Bergstein Winterboot is afkomstig van het gerenommeerde merk Bergstein, dat bekend staat om zijn hoogwaardige en stijlvolle producten. Deze laarzen zijn verkrijgbaar in de kleur rood, wat een vrolijke en opvallende uitstraling geeft. De trekkoordsluiting zorgt ervoor dat de laarzen gemakkelijk aan en uit te trekken zijn, waardoor je kostbare tijd bespaart tijdens het klaarmaken van je kleintje.

Met een ronde neusvorm biedt de Bergstein Winterboot voldoende ruimte voor de groeiende voetjes van je baby. Deze laarzen zijn niet alleen functioneel, maar ook modieus en trendy. Ze zijn de perfecte aanvulling op de garderobe van je kleintje en zullen zeker de aandacht trekken.

Kies voor de Bergstein Winterboot en geef je baby de beste bescherming en stijl tijdens regenachtige dagen. Bestel ze vandaag nog en laat je kleintje stralen in deze trendy regenlaarzen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies