Crocs

Classic Neo Puff Boot Kids Mineral Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Nylon
Materiaal binnenkant Wol
Materiaal zool Croslite
Merk Crocs
Merk kleurnaam Mineral Blue
Merk product code 207275
Serie Classic
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Classic Neo Puff Boot Kids van Crocs is de perfecte keuze voor de allerkleinsten tijdens koude winterdagen. Deze snowboots zijn speciaal ontworpen voor baby's en bieden optimale bescherming en comfort.

Gemaakt van duurzaam nylon materiaal, zijn deze snowboots bestand tegen de ruige winterse omstandigheden. De binnenkant is gevoerd met zacht wol, waardoor de voetjes van je kleintje heerlijk warm blijven, zelfs in de koudste temperaturen.

De Croslite zool zorgt voor een goede grip op gladde oppervlakken, waardoor je baby veilig kan rondlopen in de sneeuw. De ronde neus geeft de schoenen een klassieke uitstraling en biedt voldoende ruimte voor de groeiende voetjes.

De Classic Neo Puff Boot Kids is onderdeel van de populaire Classic serie van Crocs. Het merk Crocs staat bekend om zijn comfortabele en stijlvolle schoenen, en deze snowboots zijn daar geen uitzondering op.

Met de handige sluiting hoef je je geen zorgen te maken over het vastmaken van veters of ritsen. Deze snowboots hebben geen sluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn.

De Classic Neo Puff Boot Kids in de kleur Mineral Blue is een trendy keuze voor je kleintje. De opvallende kleur voegt een speels element toe aan elke winterse outfit.

Met de productcode 207275 weet je zeker dat je de juiste snowboots te pakken hebt. Bestel vandaag nog de Classic Neo Puff Boot Kids van Crocs en geef je baby de beste bescherming en stijl tijdens de wintermaanden!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies