BRONX

Groovy Chunks Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool EVA
Merk Bronx
Merk kleurnaam Black
Merk product code 47376-A
Type hak Chunky
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een paar stoere en trendy laarzen? Dan zijn de Groovy Chunks van Bronx echt iets voor jou! Deze Hoge Laarzen zijn speciaal ontworpen voor dames die houden van een edgy en fashionable look.

De Groovy Chunks zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Dit zorgt niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en comfort. De zool is gemaakt van EVA-materiaal, wat zorgt voor een lichtgewicht gevoel en goede grip.

Met het merk Bronx weet je dat je kwaliteit in handen hebt. De Groovy Chunks zijn uitgevoerd in de kleur Black, wat perfect past bij elke outfit. De productcode van deze laarzen is 47376-A, waardoor je precies weet welk model je in handen hebt.

Wat deze laarzen echt uniek maakt, is de chunky hak. Deze geeft niet alleen extra lengte aan je benen, maar zorgt ook voor een stoere en trendy uitstraling. De vetersluiting zorgt ervoor dat je de laarzen perfect kunt aanpassen aan jouw voeten, terwijl de ronde neus zorgt voor een comfortabele pasvorm.

Met de Groovy Chunks van Bronx ben je klaar om de show te stelen. Combineer ze met een jeans en een oversized trui voor een casual look, of draag ze onder een jurkje voor een meer vrouwelijke uitstraling. Wat je stijl ook is, deze laarzen zijn een absolute must-have voor elke fashionista!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies