Gabor

Gabor Comfort Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Fleece
Materiaal zool Thermoplastisch Rubber
Merk Gabor
Merk kleurnaam Zwart
Merk product code 92.785.67
Serie Gabor Comfort
Type hak Blokhak
Type sluiting Ritssluiting, Veters
Vorm neus Ronde neus

De Gabor Comfort Veterboots voor dames zijn gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor ze niet alleen stijlvol zijn, maar ook duurzaam en comfortabel. De binnenkant van de boots is gevoerd met zacht fleece materiaal, wat zorgt voor extra warmte en comfort tijdens koude dagen. De zool van de boots is gemaakt van thermoplastisch rubber, waardoor ze een goede grip bieden en geschikt zijn voor verschillende ondergronden.

Deze veterboots zijn van het bekende merk Gabor, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De kleur van de boots is zwart, wat ze gemakkelijk te combineren maakt met verschillende outfits. De productcode van deze boots is 92.785.67 en ze behoren tot de Gabor Comfort serie, wat betekent dat ze speciaal ontworpen zijn met extra aandacht voor comfort.

De Gabor Comfort Veterboots hebben een blokhak, wat zorgt voor stabiliteit en een trendy uitstraling. Ze zijn voorzien van zowel een ritssluiting als veters, waardoor je ze gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw voorkeur en de perfecte pasvorm kunt creëren. De neus van de boots heeft een ronde vorm, wat zorgt voor een klassieke en tijdloze look.

Met de Gabor Comfort Veterboots ben je klaar voor elke gelegenheid. Of je nu een casual outfit draagt of een meer formele look, deze boots voegen een vleugje stijl en comfort toe aan elke outfit. Bestel ze vandaag nog en ervaar zelf het verschil dat Gabor Comfort maakt!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies