Gabor

Gabor Comfort Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Fleece
Materiaal zool Thermoplastisch Rubber
Merk Gabor
Merk kleurnaam Zwart
Merk product code 96.568.37
Serie Gabor Comfort
Type hak Plateau
Type sluiting Ritssluiting, Veters
Vorm neus Ronde neus

De Gabor Comfort veterboots zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele schoenen. Deze veterboots zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een duurzame en luxe uitstraling. De binnenkant van de schoenen is gevoerd met zacht fleece materiaal, waardoor je voeten heerlijk warm blijven tijdens koude dagen.

De zool van de Gabor Comfort veterboots is gemaakt van thermoplastisch rubber, wat zorgt voor een goede grip en flexibiliteit. Hierdoor kun je moeiteloos de hele dag doorlopen zonder last te krijgen van vermoeide voeten. Het plateau hakontwerp geeft deze schoenen een trendy en eigentijdse uitstraling, terwijl de ronde neus zorgt voor een comfortabele pasvorm.

Deze veterboots zijn voorzien van zowel een ritssluiting als veters, waardoor je ze gemakkelijk kunt aanpassen aan je eigen voorkeur. Of je nu kiest voor een snelle instap met de ritssluiting of een klassieke vetersluiting, deze schoenen bieden de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

De Gabor Comfort veterboots behoren tot de Gabor Comfort serie, wat staat voor hoogwaardige kwaliteit en uitstekend draagcomfort. Het merk Gabor staat bekend om zijn vakmanschap en aandacht voor detail, en deze veterboots zijn daar geen uitzondering op. Met hun tijdloze zwarte kleur en merkproductcode 96.568.37 zijn deze schoenen een must-have voor elke modebewuste vrouw.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies