Guess

Madox Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyurethaan
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Guess
Merk kleurnaam Black
Merk product code FL8MDX ELE10
Type sluiting Gesp, Veters
Vorm neus Ronde neus

De Madox veterboots voor dames van het merk Guess zijn een absolute must-have voor elke fashionista. Deze stoere veterboots zijn gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, wat zorgt voor een duurzame en trendy uitstraling. De binnenkant van de schoenen is bekleed met comfortabel textiel, waardoor ze de hele dag door heerlijk zitten. De rubberen zool biedt optimale grip en stabiliteit, zodat je met vertrouwen kunt rondlopen. De Madox veterboots zijn uitgevoerd in de kleur zwart, wat ze een tijdloze en veelzijdige keuze maakt.

Deze veterboots zijn voorzien van een handige gesp- en vetersluiting, waardoor je ze perfect kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur en de gewenste pasvorm. De ronde neus geeft de schoenen een klassieke uitstraling, terwijl het merk Guess staat voor kwaliteit en stijl. Met de productcode FL8MDX ELE10 ben je verzekerd van een uniek paar veterboots dat perfect past bij jouw trendy outfits.

Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje gaat stappen, de Madox veterboots zijn de ideale keuze. Combineer ze met een jeans en een stoer leren jack voor een edgy look, of draag ze onder een jurkje voor een trendy contrast. Met deze veterboots maak je gegarandeerd een fashion statement en laat je zien dat je oog hebt voor stijl.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies