KEEN

Targhee III Mid Waterproof Forest Night Evening

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Mesh
Materiaal zool Rubber
Merk Keen
Merk kleurnaam Forest Night Evening
Merk product code K1026861
Serie Targhee
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Targhee III Mid Waterproof veterboots voor heren zijn de perfecte keuze voor avontuurlijke mannen die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze boots zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. De binnenkant is voorzien van ademend mesh materiaal, waardoor je voeten koel en droog blijven, zelfs tijdens intensieve activiteiten.

De rubberen zool biedt uitstekende grip en tractie op verschillende terreinen, waardoor je met vertrouwen kunt wandelen, hiken of andere outdoor activiteiten kunt ondernemen. Het merk Keen staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze veterboots zijn daar geen uitzondering op. Met de kleurnaam "Forest Night Evening" voeg je een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan je outfit.

De Targhee III Mid Waterproof veterboots behoren tot de Targhee serie, die bekend staat om zijn betrouwbaarheid en prestaties. De vetersluiting zorgt voor een stevige pasvorm en de ronde neus geeft de boots een klassieke uitstraling. Of je nu een wandeling maakt in het bos of een dagje door de stad loopt, deze boots bieden de perfecte combinatie van comfort, stijl en functionaliteit.

Met de Targhee III Mid Waterproof veterboots van Keen ben je klaar voor elk avontuur. Bestel ze vandaag nog en ervaar zelf het comfort en de kwaliteit die deze boots te bieden hebben.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies