Palladium

Pampa Zip Desertwash Star White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Katoen
Materiaal binnenkant Katoen
Materiaal zool Rubber
Merk Palladium
Merk kleurnaam Star White
Merk product code 96693
Serie Pampa
Type sluiting Ritssluiting, Veters
Vorm neus Ronde neus

De Pampa Zip Desertwash veterboots van Palladium zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle schoenen. Deze veterboots zijn gemaakt van hoogwaardig katoen, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Dit zorgt voor een ademende en zachte pasvorm. De rubberen zool biedt uitstekende grip en duurzaamheid, waardoor je met vertrouwen kunt lopen op verschillende ondergronden.

De Pampa Zip Desertwash veterboots zijn ontworpen door het bekende merk Palladium. Met hun Star White kleurnaam voegen ze een vleugje stijl toe aan elke outfit. De productcode van deze schoenen is 96693, waardoor je gemakkelijk het juiste paar kunt vinden. Deze veterboots behoren tot de populaire Pampa serie van Palladium, die bekend staat om zijn trendy en tijdloze ontwerpen.

Wat deze veterboots echt uniek maakt, is de combinatie van een ritssluiting en veters. Hierdoor kun je de schoenen gemakkelijk aan- en uittrekken, terwijl je tegelijkertijd de pasvorm kunt aanpassen voor optimaal comfort. De ronde neus geeft deze schoenen een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt.

Of je nu een dagje gaat winkelen, een wandeling maakt in het park of een avondje uit gaat, de Pampa Zip Desertwash veterboots zijn de perfecte keuze. Ze bieden comfort, stijl en duurzaamheid in één. Bestel vandaag nog jouw paar en maak een fashion statement waar je trots op kunt zijn!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies