Palladium

Pampa Zip Leather Ess Bison M

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Katoen
Materiaal zool Rubber
Merk Palladium
Merk kleurnaam Bison M
Merk product code 76888
Serie Pampa
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar stoere veterboots die perfect passen bij je volwassen stijl? Dan is de Pampa Zip Leather Ess van Palladium precies wat je nodig hebt. Deze veterboots zijn gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor ze niet alleen duurzaam zijn, maar ook een luxe uitstraling hebben.

De binnenkant van de Pampa Zip Leather Ess is gevoerd met zacht katoen, waardoor ze comfortabel aanvoelen, zelfs tijdens lange wandelingen of drukke dagen. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en biedt uitstekende ondersteuning, zodat je de hele dag door kunt blijven lopen zonder vermoeid te raken.

Met het merk Palladium weet je dat je kiest voor kwaliteit en stijl. De Pampa Zip Leather Ess is verkrijgbaar in de kleur Bison M, wat een unieke en trendy uitstraling geeft aan je outfit. De productcode van deze veterboots is 76888, waardoor je ze gemakkelijk kunt vinden en bestellen.

De Pampa Zip Leather Ess maakt deel uit van de Pampa serie, wat betekent dat ze speciaal zijn ontworpen voor avontuurlijke mensen zoals jij. De vetersluiting zorgt ervoor dat je de boots perfect kunt aanpassen aan je voeten, terwijl de ronde neus zorgt voor een klassieke en tijdloze look.

Met de Pampa Zip Leather Ess veterboots ben je klaar voor elke gelegenheid. Of je nu een dagje gaat wandelen in de natuur of een avondje uit gaat met vrienden, deze boots bieden de perfecte combinatie van comfort, stijl en duurzaamheid. Bestel ze vandaag nog en maak een statement met je schoenen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies