Rehab

Keet Nub Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Rehab
Merk kleurnaam Grey
Merk product code 2141 839311
Type hak Blokhak
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Keet Nub veterboots voor dames zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Deze stoere boots hebben een rubberen zool voor extra grip en duurzaamheid. Het merk Rehab staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze schoenen zijn daar geen uitzondering op. De kleur van deze veterboots is grijs, wat een trendy en veelzijdige keuze is. Met de blokhak en vetersluiting geven deze boots een stoere en tegelijkertijd vrouwelijke uitstraling. De ronde neus maakt ze comfortabel om te dragen en past goed bij de algehele stijl van de schoenen.

Of je nu een casual outfit wilt opvrolijken of een edgy look wilt creëren, de Keet Nub veterboots zijn de perfecte keuze. Ze passen goed bij jeans, rokken of jurken en kunnen zowel overdag als 's avonds gedragen worden. Het leer van deze boots zorgt voor een luxe uitstraling en biedt tegelijkertijd duurzaamheid en comfort. Met de vetersluiting kun je de pasvorm aanpassen aan jouw wensen, terwijl de blokhak zorgt voor een stabiele en comfortabele tred. Deze veterboots zijn een must-have voor elke modebewuste vrouw.

Met de Keet Nub veterboots van Rehab maak je een statement. Ze combineren stijl en comfort op een unieke manier. Of je nu naar een feestje gaat, een dagje gaat shoppen of gewoon een casual dag hebt, deze boots zullen je outfit naar een hoger niveau tillen. De grijze kleur is trendy en gemakkelijk te combineren met verschillende kledingstukken. De ronde neus zorgt voor extra comfort en geeft de boots een speelse uitstraling. Met deze veterboots ben je klaar om de wereld te veroveren.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies