Timberland

Cortina Valley Warm Line Waterproof Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant ReBOTL-materiaal
Materiaal zool Rubber
Merk Timberland
Merk kleurnaam Black
Merk product code TB0A5P830011
Type hak Blokhak
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Cortina Valley Warm Line Waterproof veterboots van Timberland zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle en functionele schoenen. Deze veterboots zijn gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor ze duurzaam en comfortabel zijn. Het ReBOTL-materiaal aan de binnenkant zorgt voor extra warmte en isolatie, waardoor je voeten beschermd blijven tegen koude weersomstandigheden.

De rubberen zool van deze veterboots biedt uitstekende grip en tractie, waardoor je zelfverzekerd kunt lopen, zelfs op gladde ondergronden. De blokhak geeft een trendy en vrouwelijk tintje aan de schoenen, terwijl de vetersluiting zorgt voor een verstelbare pasvorm en een klassieke uitstraling.

De Cortina Valley Warm Line Waterproof veterboots hebben een ronde neus, wat zorgt voor extra comfort en ruimte voor je tenen. Het merk Timberland staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze veterboots zijn daar geen uitzondering op. De zwarte kleur geeft een tijdloze en veelzijdige uitstraling, waardoor je ze gemakkelijk kunt combineren met verschillende outfits.

Met de productcode TB0A5P830011 weet je zeker dat je de originele Cortina Valley Warm Line Waterproof veterboots van Timberland krijgt. Deze schoenen zijn niet alleen stijlvol, maar ook waterdicht, waardoor ze ideaal zijn voor regenachtige dagen en avonturen in de natuur. Voeg deze trendy veterboots toe aan je collectie en geniet van comfort, stijl en functionaliteit, allemaal in één paar schoenen.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies