Timberland

Lucia Way 6 Inch Warm Lined Boot Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant ReBOTL-materiaal
Materiaal zool Rubber
Merk Timberland
Merk kleurnaam Black
Merk product code TB0A2DHQ0011
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een stijlvolle en comfortabele veterboot voor dames? Dan is de Lucia Way 6 Inch Warm Lined Boot van Timberland de perfecte keuze voor jou. Deze veterboot is gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft.

Wat deze boot echt bijzonder maakt, is het ReBOTL-materiaal aan de binnenkant. Dit innovatieve materiaal is gemaakt van gerecyclede plastic flessen en zorgt voor een warme en comfortabele voering. Zo blijven je voeten lekker warm, zelfs op koude winterdagen.

De rubberen zool van de Lucia Way 6 Inch Warm Lined Boot biedt uitstekende grip en tractie, waardoor je met vertrouwen kunt lopen, zelfs op gladde ondergronden. Of je nu een wandeling maakt in het bos of door de stad loopt, deze boot houdt je stabiel en stevig op je voeten.

Timberland is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De Lucia Way 6 Inch Warm Lined Boot is geen uitzondering. Met de merkkleur Black en de productcode TB0A2DHQ0011 straalt deze boot stijl en klasse uit.

De vetersluiting zorgt ervoor dat je de boot perfect kunt aanpassen aan je voet, voor een optimale pasvorm en comfort. De ronde neus geeft de boot een klassieke uitstraling en biedt voldoende ruimte voor je tenen.

Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, met de Lucia Way 6 Inch Warm Lined Boot ben je altijd verzekerd van comfort en stijl. Bestel nu en maak een statement met deze trendy veterboot van Timberland!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies