HEYDUDE

Wally Break Stitch Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Textiel
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk HEYDUDE
Merk kleurnaam Navy
Merk product code HD40015
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Wally Break Stitch Lage Sneakers voor heren zijn een must-have voor elke moderne man. Met hun stijlvolle ontwerp en hoogwaardige materialen zijn ze perfect voor elke gelegenheid.

Deze sneakers zijn gemaakt van duurzaam textiel, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Dit zorgt voor een comfortabele pasvorm en ademend vermogen, zelfs tijdens lange dagen.

De rubberen zool biedt uitstekende grip en stabiliteit, waardoor je met vertrouwen kunt lopen op verschillende ondergronden. Of je nu naar je werk gaat of een avondje uit, deze sneakers zorgen ervoor dat je er altijd stijlvol uitziet.

De Wally Break Stitch Lage Sneakers zijn van het gerenommeerde merk HEYDUDE. Met hun jarenlange ervaring in het maken van hoogwaardige schoenen, kun je erop vertrouwen dat deze sneakers van topkwaliteit zijn.

Deze sneakers zijn verkrijgbaar in de kleur Navy, wat een tijdloze en veelzijdige keuze is. De merkproductcode HD40015 zorgt ervoor dat je precies het juiste paar kunt vinden.

Met de vetersluiting kun je de pasvorm aanpassen aan je eigen voorkeur, terwijl de ronde neus zorgt voor een moderne uitstraling. Deze sneakers zijn de perfecte combinatie van stijl en comfort.

Voeg de Wally Break Stitch Lage Sneakers toe aan je collectie en geniet van de ultieme mix van mode en functionaliteit. Bestel ze vandaag nog en maak een statement met je schoenen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies