A Beautiful Story

Gemstone Card Garnet Gold Plated Bracelet gold plated

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Metaal
Merk A Beautiful Story
Merk kleurnaam gold plated
Merk product code BL22974
Soort steen Granaat

Ben je op zoek naar een prachtig sieraad dat perfect past bij elke gelegenheid? Dan is de Gemstone Card Granaat Goudkleurige Armband van A Beautiful Story iets voor jou! Deze armband is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van hoogwaardig metaal met een goudkleurige hardware. Het merk A Beautiful Story staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze armband is daar geen uitzonde ring op. Met zijn granaat edelsteen voegt deze armband een vleugje elegantie en stijl toe aan elke outfit.

Deze prachtige armband heeft een unieke goudkleurige afwerking die perfect past bij elke look. De goudkleurige hardware geeft de armband een luxe uitstraling, terwijl het metaal zorgt voor duurzaamheid en stevigheid. Met zijn goudkleurige merknaam en productcode (BL22974) is deze armband een echte eyecatcher.

Wat deze armband echt bijzonder maakt, is de granaat edelsteen. Granaat staat bekend om zijn dieprode kleur en symboliseert passie en energie. Deze steen voegt niet alleen een vleugje kleur toe aan de armband, maar heeft ook een betekenisvolle boodschap. Draag deze armband en laat je passie en energie stralen!

Of je nu een speciale gelegenheid hebt of gewoon je dagelijkse outfit wilt opfleuren, de Gemstone Card Granaat Goudkleurige Armband is de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en voeg een vleugje elegantie en stijl toe aan je sieradencollectie!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies