A Beautiful Story

Glimmer Black Onyx Gold Bracelet Goud

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Edelsteen
Merk A Beautiful Story
Merk kleurnaam Goud
Merk product code BL30394
Serie Glimmer
Soort steen Onyx

Ben je op zoek naar een prachtig sieraad dat je outfit compleet maakt? Dan is de Glimmer Black Onyx Gold Bracelet van A Beautiful Story perfect voor jou. Deze armband is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van hoogwaardige edelsteen. Met zijn glinsterende zwarte onyx steen en gouden kleur, straalt deze armband elegantie en stijl uit.

De Glimmer Black Onyx Gold Bracelet is onderdeel van de populaire Glimmer serie van A Beautiful Story. Het merk staat bekend om zijn vakmanschap en oog voor detail, en dat is zeker terug te zien in dit prachtige sieraad. De armband heeft een unieke productcode (BL30394) en is voorzien van het merklogo.

De zwarte onyx steen is de eyecatcher van deze armband. Onyx staat symbool voor kracht en bescherming, en wordt al eeuwenlang gebruikt in sieraden vanwege zijn mysterieuze schoonheid. De gouden kleur van de armband geeft een luxe uitstraling en maakt het een tijdloos accessoire dat bij elke gelegenheid gedragen kan worden.

Met de Glimmer Black Onyx Gold Bracelet voeg je een vleugje glamour toe aan je outfit. Of je nu naar een feestje gaat of gewoon je dagelijkse look wilt opvrolijken, deze armband is de perfecte keuze. Bestel nu en laat jezelf stralen met dit prachtige sieraad van A Beautiful Story.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies