A Beautiful Story

Moonlight Lapis Lazuli GP Bracelet Gold plated

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Messing
Merk A Beautiful Story
Merk kleurnaam Gold plated
Merk product code AW26289
Soort steen Lapis lazuli

De Moonlight Lapis Lazuli GP Armband is een prachtig sieraad dat perfect is voor dames die op zoek zijn naar een stijlvolle toevoeging aan hun collectie. Gemaakt van hoogwaardig messing en voorzien van een goudkleurige plating, straalt deze armband een tijdloze elegantie uit.

Het merk achter deze armband is A Beautiful Story, een bekende naam in de modewereld. Met hun oog voor detail en vakmanschap hebben ze een product gecreëerd dat zowel trendy als duurzaam is. De gouden plating geeft de armband een luxe uitstraling, terwijl het gebruik van messing zorgt voor een stevige en duurzame constructie.

Wat deze armband echt bijzonder maakt, is de prachtige lapis lazuli steen. Lapis lazuli staat bekend om zijn diepblauwe kleur en wordt al eeuwenlang gewaardeerd om zijn schoonheid. Deze steen voegt een vleugje mysterie en verfijning toe aan de armband, waardoor het een echte eyecatcher wordt.

Met de productcode AW26289 is deze Moonlight Lapis Lazuli GP Armband gemakkelijk te vinden in onze collectie. Of je nu op zoek bent naar een sieraad voor een speciale gelegenheid of gewoon je dagelijkse look wilt opvrolijken, deze armband is de perfecte keuze. Voeg een vleugje glamour toe aan je outfit met deze prachtige armband van A Beautiful Story.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies