A Beautiful Story

Nirmala Citrine Gold Bracelet goud

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 17 cm
Doelgroep Dames
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Messing
Merk A Beautiful Story
Merk kleurnaam goud
Merk product code BL23053
Soort steen Citrien

Ben je op zoek naar een prachtige armband die je outfit helemaal compleet maakt? Dan is de Nirmala Citrine Gold Bracelet van A Beautiful Story echt iets voor jou! Deze armband behoort tot de categorie Armbanden en is speciaal ontworpen voor dames.

De Nirmala Citrine Gold Bracelet is gemaakt van hoogwaardig messing en heeft een goudkleurige hardware. Hierdoor straalt de armband een luxe en elegante uitstraling uit. De breedte van de armband is 17 cm, waardoor hij perfect om je pols past.

Wat deze armband extra bijzonder maakt, is de prachtige citrien steen. Deze steen staat bekend om zijn warme goudkleurige tint en wordt geassocieerd met vreugde en energie. Met de Nirmala Citrine Gold Bracelet voeg je dus niet alleen een stijlvol accessoire toe aan je collectie, maar ook een betekenisvolle steen.

De Nirmala Citrine Gold Bracelet is afkomstig van het merk A Beautiful Story. Dit merk staat bekend om zijn unieke en handgemaakte sieraden, die met veel liefde en aandacht worden vervaardigd. De goudkleurige armband heeft de merkkleurnaam 'goud' en de productcode BL23053.

Met de Nirmala Citrine Gold Bracelet om je pols straal je niet alleen stijl en klasse uit, maar draag je ook een betekenisvol sieraad met je mee. Bestel deze prachtige armband vandaag nog en maak je outfit helemaal af!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies