BOSS

Mixed Beads Bracelet Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Staal
Merk Boss
Merk kleurnaam Zwart
Merk product code HBJ1580270
Serie Mixed Beads

Op zoek naar een stoere armband die perfect past bij jouw stijl? Dan is de Mixed Beads armband van Boss echt iets voor jou! Deze armband is speciaal ontworpen voor heren en is gemaakt van hoogwaardig staal. Met zijn zwarte kleur en opvallende merknaam is deze armband een echte eyecatcher.

De Mixed Beads armband is onderdeel van de gelijknamige serie en heeft een uniek design. De combinatie van verschillende kralen zorgt voor een speels en trendy effect. Met zijn stevige constructie en duurzame materialen is deze armband niet alleen stijlvol, maar ook nog eens van hoge kwaliteit.

Met de Boss Mixed Beads armband voeg je direct een vleugje elegantie toe aan je outfit. Of je nu casual gekleed gaat of een formele gelegenheid hebt, deze armband past bij elke gelegenheid. Met zijn tijdloze design en subtiel merklogo is deze armband een must-have accessoire voor elke moderne man.

Bestel nu de Boss Mixed Beads armband in het zwart en maak een statement met je stijl. Met zijn stoere uitstraling en hoogwaardige materialen is deze armband een waardevolle toevoeging aan je sieradencollectie. Wacht niet langer en geef jezelf of een speciaal iemand deze prachtige armband cadeau!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies