Diesel

Diesel Font DX1391040 Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Leer
Merk Diesel
Merk kleurnaam Black
Merk product code DX1391040
Serie Diesel Font

De Diesel Font DX1391040 is een stoere heren ring die perfect past bij de moderne man. Gemaakt van hoogwaardig leer, straalt deze ring kwaliteit en stijl uit. Het merk Diesel staat bekend om zijn edgy ontwerpen en deze ring is daar geen uitzondering op. Met de zwarte kleur en het opvallende Diesel-logo is dit een accessoire dat zeker de aandacht zal trekken.

De Diesel Font DX1391040 is onderdeel van de Diesel Font serie. Deze serie staat bekend om zijn gedurfde en eigentijdse ontwerpen. Met deze ring om je vinger maak je een statement en laat je zien dat je oog hebt voor detail. Of je hem nu draagt bij een casual outfit of bij een meer formele gelegenheid, deze ring voegt altijd een vleugje stijl toe.

Met zijn unieke merkproductcode DX1391040 is deze Diesel Font ring een must-have voor elke Diesel-liefhebber. Het merk Diesel staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid, en dat is precies wat je kunt verwachten van deze ring. Met zijn stevige constructie en hoogwaardige materialen is deze ring gemaakt om lang mee te gaan.

Ben jij klaar om je stijl naar een hoger niveau te tillen? Kies dan voor de Diesel Font DX1391040 herenring. Met zijn stoere uitstraling en opvallende design is deze ring de perfecte toevoeging aan jouw collectie. Bestel hem vandaag nog en laat zien dat jij een trendsetter bent!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies