JOSH

Raw 24831 Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Metaal
Merk Josh
Merk kleurnaam Black
Merk product code 24831
Serie Raw

Ben je op zoek naar een stoere en stijlvolle heren ring? Dan is de Raw 24831 ring van het merk Josh echt iets voor jou. Deze ring behoort tot de categorie Ringen en is gemaakt van hoogwaardig metaal. Het merk Josh staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze ring is daar geen uitzondering op. Met zijn zwarte kleur en unieke ontwerp is deze ring een echte eyecatcher.

De Raw 24831 ring is perfect voor mannen die houden van een robuuste en mannelijke uitstraling. Het metaal waarvan de ring is gemaakt, zorgt voor duurzaamheid en stevigheid. Het merk Josh heeft deze ring speciaal ontworpen voor mannen die graag een statement willen maken met hun sieraden.

De Raw 24831 ring is onderdeel van de Raw serie van het merk Josh. Deze serie staat bekend om zijn ruwe en industriële uitstraling. Met deze ring om je vinger voeg je direct een stoer element toe aan je outfit. Of je nu casual gekleed gaat of een formele gelegenheid hebt, deze ring past bij elke stijl.

Wacht niet langer en geef je look een upgrade met de Raw 24831 ring van Josh. Bestel hem vandaag nog en ervaar zelf de kwaliteit en stijl die dit merk te bieden heeft. Deze ring is een must-have voor elke moderne man.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies