JOSH

Raw 24831 Vintage Black/Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Leer
Merk Josh
Merk kleurnaam Vintage Black/Brown
Merk product code 24831
Serie Raw

Ben je op zoek naar een stoere en stijlvolle heren ring? Dan is de Raw 24831 ring van Josh echt iets voor jou! Deze ring behoort tot de categorie Ringen en is gemaakt van hoogwaardig leer. Het merk Josh staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze ring is daar geen uitzondering op. Met zijn vintage zwarte/bruine kleur en unieke productcode 24831 is deze ring een echte eyecatcher.

De Raw 24831 ring is speciaal ontworpen voor heren die houden van een robuuste en tijdloze uitstraling. Het leer voelt comfortabel aan om je vinger en geeft de ring een stoer karakter. De vintage zwarte/bruine kleur zorgt voor een gedurfde en mannelijke look, die perfect past bij elke outfit. Of je nu casual gekleed gaat of een formele gelegenheid hebt, deze ring voegt altijd een vleugje stijl toe.

Het merk Josh staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en vakmanschap. De Raw 24831 ring is daar een perfect voorbeeld van. Het leer is zorgvuldig geselecteerd en met de hand verwerkt tot een prachtig stukje vakmanschap. De ring is duurzaam en gaat lang mee, zodat je er jarenlang plezier van kunt hebben. Het merkproductcode 24831 geeft aan dat deze ring deel uitmaakt van de unieke Raw serie van Josh, waardoor je kunt genieten van een exclusief en authentiek sieraad.

Ben je klaar om je stijl naar een hoger niveau te tillen? Kies dan voor de Raw 24831 ring van Josh. Met zijn stoere leer, vintage zwarte/bruine kleur en unieke productcode 24831 is deze ring een must-have voor elke moderne man. Bestel nu en voeg een vleugje stijl toe aan je outfit!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies