Orelia

2-Row Chain T-Bar Bracelet Gold plated

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Metaal
Merk Orelia
Merk kleurnaam Gold plated
Merk product code ORE26214

Ben je op zoek naar een stijlvolle armband die je outfit helemaal afmaakt? Dan is de 2-Row Chain T-Bar Bracelet van Orelia precies wat je nodig hebt! Deze prachtige armband is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van hoogwaardig metaal. Met zijn gouden plating straalt deze armband luxe en elegantie uit. De unieke T-Bar sluiting voegt een speels element toe aan het ontwerp, waardoor deze armband zeker opvalt. De productcode van deze armband is ORE26214, dus je kunt er zeker van zijn dat je een authentiek Orelia-product krijgt.

De 2-Row Chain T-Bar Bracelet is perfect om te dragen bij elke gelegenheid. Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een chique avondje uit, deze armband past altijd bij je stijl. Combineer het met andere sieraden uit de Ringen categorie om een complete en trendy look te creëren. Het tijdloze ontwerp van deze armband zorgt ervoor dat je er jarenlang plezier van zult hebben.

Met zijn hoogwaardige materialen en vakmanschap is de 2-Row Chain T-Bar Bracelet een must-have accessoire voor elke modebewuste vrouw. Het merk Orelia staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze armband is daar geen uitzonde ring op. Voeg een vleugje glamour toe aan je outfit met deze prachtige goudkleurige armband. Bestel nu en maak een statement met je sieraden!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies