Rebel and Rose

Bangle Vintage Black Lines Black Silver

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Roestvrij Staal
Merk Rebel and Rose
Merk kleurnaam Black Silver
Merk product code RR-MB004-S

Ben je op zoek naar een uniek en stijlvol sieraad dat perfect bij jouw persoonlijkheid past? Dan is de Bangle Vintage Black Lines van Rebel and Rose de ideale keuze voor jou. Deze prachtige ring behoort tot de categorie Ringen en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

De Bangle Vintage Black Lines is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, waardoor het sieraad duurzaam en van hoge kwaliteit is. Het materiaal zorgt ervoor dat de ring lang mooi blijft en bestand is tegen dagelijks gebruik. Daarnaast heeft deze ring een unieke kleurcombinatie van zwart en zilver, wat zorgt voor een stoere en tegelijkertijd elegante uitstraling.

Rebel and Rose is het merk achter deze prachtige Bangle Vintage Black Lines. Het merk staat bekend om zijn trendy en eigentijdse ontwerpen, en deze ring is daar geen uitzondering op. Met de merkproductcode RR-MB004-S ben je verzekerd van een authentiek en origineel sieraad dat perfect past bij jouw stijl.

Als je op zoek bent naar een sieraad dat zowel tijdloos als trendy is, dan is de Bangle Vintage Black Lines van Rebel and Rose de perfecte keuze. Met zijn unieke design, hoogwaardige materiaal en stoere kleurcombinatie zal deze ring zeker de aandacht trekken en jouw outfit compleet maken. Bestel nu en voeg een vleugje stijl toe aan jouw sieradencollectie!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies