Rebel and Rose

Matt Red-brown Sugar - 8mm Rood/bruin

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Natuursteen
Merk Rebel and Rose
Merk kleurnaam Rood/bruin
Merk product code RR-80075
Type sluiting Elastiek

Ben je op zoek naar een unieke en stijlvolle ring die perfect past bij jouw volwassen stijl? Dan is de Matt Red-brown Sugar - 8mm ring van Rebel and Rose precies wat je zoekt. Deze ring behoort tot de categorie Ringen en is gemaakt van natuursteen, wat zorgt voor een prachtige en authentieke uitstraling.

De Matt Red-brown Sugar - 8mm ring is ontworpen door het bekende merk Rebel and Rose en heeft een merk kleurnaam van Rood/bruin. Met de merk product code RR-80075 weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.

Wat deze ring extra bijzonder maakt, is de elastieken sluiting. Hierdoor kun je de ring gemakkelijk om- en afdoen, zonder gedoe met lastige sluitingen. Dit maakt de ring niet alleen comfortabel om te dragen, maar ook praktisch in gebruik.

Met de Matt Red-brown Sugar - 8mm ring voeg je een vleugje elegantie en persoonlijkheid toe aan elke outfit. Of je nu een casual look wilt creëren of jezelf wilt laten stralen tijdens een speciale gelegenheid, deze ring is de perfecte aanvulling op jouw sieradencollectie.

Wacht niet langer en bestel nu de Matt Red-brown Sugar - 8mm ring van Rebel and Rose. Laat je verleiden door de prachtige kleuren en het hoogwaardige materiaal. Deze ring zal zeker een eyecatcher zijn en jouw stijl naar een hoger niveau tillen.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies