Filters

36 van 156 producten

36 van 156 producten

Pagina

Rebel & Rose is een internationaal sieradenmerk en heeft met hun collecties zeker weten de wereld veroverd. De sieraden zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en dat maakt de collecties ideaal. Ze zijn zowel stoer als lief. Ben je op zoek naar een mooi sieraad? Of misschien juist naar een wat stoerder model? Dan zit je bij Rebel & Rose aan het juiste adres.

Aan de namen van de diverse collecties is te zien dat Rebel & Rose niet zomaar een sieradenmerk is. De armbanden hebben bijzondere namen en zetten echt een opvallend karakter neer. 'More balls than most' en 'Lionhead' zijn op z'n zachtst gezegd ongebruikelijke namen voor een sieraad. Hierdoor zijn ze dan ook alles behalve alledaags. En dat is wat ze willen!


Stoer met een zachte kant

De sieraden van Rebel & Rose spreken zowel de zachte als de stoere kant van de drager aan. De ringen, kettingen en armbanden zijn modieus, mooi en vrolijk. Maar hier blijft het niet bij. De sieraden zijn namelijk tegelijkertijd ook rebels en non-conformistisch. Dit betekent dat ze gemaakt zijn voor sterke persoonlijkheden die opvallen en weten waar ze naar op zoek zijn. De ideale collecties voor avontuurlijke mensen die van fashion houden, van het leven genieten en graag soms even uit de bocht vliegen.


Mix en matchen met sieraden

De sieraden van Rebel & Rose zijn ook los erg leuk om te dragen. Maar heb je ook gedacht aan het mix en matchen van je sieraden? Dan zit je hier zeker goed. Wij laten jou een eigen creatie bedenken zodat je je fantasie de vrije loop kan laten gaan. Daar ben jij volledig vrij in!


Rebel & Rose online kopen

Heb je een stoer sieraad van Rebel & Rose gevonden? Wacht dan niet langer en bestel deze eenvoudig en snel in onze webshop. Wij gaan zo snel mogelijk met jouw bestelling aan de slag zodat je dit toffe item snel in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies