Rebel and Rose

More Colours Than Most - 8mm Multi-kleuren

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Natuursteen
Merk Rebel and Rose
Merk kleurnaam Multi-kleuren
Merk product code RR-80065
Type sluiting Elastiek

Ben je op zoek naar een unieke ring die opvalt tussen de rest? Dan is de More Colours Than Most - 8mm ring van Rebel and Rose perfect voor jou. Deze ring behoort tot de categorie Ringen en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

Deze prachtige ring is gemaakt van natuursteen, wat zorgt voor een authentieke uitstraling. Het gebruik van natuursteen geeft elke ring een uniek karakter, waardoor jouw exemplaar echt one of a kind is.

Rebel and Rose is het merk achter deze geweldige ring. Met hun uitgebreide collectie sieraden staan ze bekend om hun kwaliteit en stijl. De More Colours Than Most - 8mm ring is een perfect voorbeeld van hun vakmanschap.

Deze ring is verkrijgbaar in een prachtige multi-kleurige variant, waardoor hij gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. Of je nu een casual look wilt creëren of juist een statement wilt maken, deze ring past bij elke gelegenheid.

De More Colours Than Most - 8mm ring heeft een elastische sluiting, waardoor hij comfortabel om je vinger past. Geen gedoe met lastige sluitingen, maar gewoon gemak en draagplezier.

Met de RR-80065 productcode kun je deze ring eenvoudig terugvinden in ons assortiment. Bestel vandaag nog jouw eigen More Colours Than Most - 8mm ring en voeg een vleugje stijl toe aan je sieradencollectie!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies